Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков съобщи на почивката на мача с Локомотив (Пловдив), че гостите са изразили желание срещата да се доиграе, въпреки наводнения терен. Шефът при "железничарите" разкри също така с колко време са забавени заплатите в клуба.

"Съдията говори с капитаните. Мартин Камбуров каза, че няма проблеми. Гостите искат срещата да се доиграе. Въпреки лошите условия, важното е днес да победим. Всеки един отбор мисли за първата шестица. Дай Боже да продължаваме да играе така добре, всеки иска предно класиране", каза Марков пред колегите от "Диема".

"Навсякъде е трудно. Има закъснение със заплатите месец и половина, но се изчистват.  Президентът прави всичко по силите си. Футболистите имат да получават още една премия. Дано бият и днес, че да си заработят по още една", добави шефът в Локо (Сф).

Победата с 2:0 е специален подарък за президента на столичните „железничари” Николай Гигов.  "Дано той да остане щастлив и да продължи да подкрепя клуба. Дано и да вдигне малко бюджета, за да вземем по-добри футболисти и така да гоним по-високи цели. Локо трябва да бъде там, където го виждахме преди 5-6 години", заяви Марков.

- Търсим точния човек, който ще ни свърши работа. Няма смисъл да взимаме някого просто за да отбием номера."

В следващия кръг на "железничарите" им предстои столично дерби с ЦСКА. "Очаквам да се получи хубав двубой без съдийски намеси, защото днес имаше 2-3 елементарни отсъждания от страна на рефера", каза още Марков.