Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков похвали отбора за отличното представяне през есенния полусезон. „Искам чрез вас да благодаря на момчетата – футболисти, треньори, лекарски екип и целия персонал на клуба, за отличната работа, която свършиха. Браво на всички и поклон за усилията, които вложиха, започна Марков пред БЛИЦ.

– Ние, като ръководство сме доволни, изпълнихме поставените цели, даже донакъде ги надминахме. Изненадахме доста хора, които ни вещаеха черно бъдеще, очакваха да се провалим. Резултатите обаче са факт – трето място в първенството и четвъртфинал за Купата. Това ако не е успех, не зная кое е. Въпреки огромните трудности – и финансови, и други, сме близо до върха. Да, закъсняваха заплати и премии и то с по няколко месеца...Сега вече всичко е платено на момчетата. Изпълнихме си обещанието да се разплатим с всички преди Нова година. Надявам се да нямаме повече проблеми от това естество. Сега имаме право на пълноценна почивка. Тази нощ ще отбележим успешното завършване на сезона както подобава в столичен клуб. Много добра оценка поставям на отбора – 5,00.

С 3-4 попълнения през зимата ще станем още по-силни. Имаме за цел да сме в първата шестица накрая на първенството, но защо да не задържим и бронзовите медали. Апетитът идва с яденето. Подготовката също е важна. Дано да не развалим хубавите впечатления през пролетта, но не вярвам да се стигне до там. Добър колектив сме изградили, заслугите на старши треньора Димитър Васев и екипът му са огромни.”/МИЛЕН ДИМИТРОВ


Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите