Защитникът на Локо (Сф) Георги Марков заяви, че тимът има за цел да завърши в тройката.


„За шампионска титла трудно може да се говори. Засега това е, което стои пред нас. Имаме два тежки мача, които ако вземем, можем да мечтаем за нещо повече. Ще отидем на „Армията” с една цел – да победим. Ще се опитаме да се реваншираме на Левски, като бием ЦСКА. Трябва да върнем самочувствието на „сините”, тъй като в момента то не е на добро ниво”, каза Георги Марков.
 

“Нормално е когато човек загуби да търси вината в другите. Ние търсихме вината в съдиите, но няма кой да ни върне точките и да отмени картоните. Грешката на Левски бяха, че търсиха вината в съдиите”, допълни бранителят на “железничарите”.


„За националния отбор няма какво да се говори. Отдавна съм приключил с тази тема. Има млади момчета, които трябва да се състезават вместо мен. Аз съм дал каквото трябва на този отбор. България има шансове да се класира на световното първенство. Ако победим Италия, можем и да сме първи. Световният шампион не показва добра игра, така че трябва да играем концентрирано и всичко може да се нареди. Ако Димитър Бербатов и Мартин Петров бяха на терена срещу Ейре, щяхме да спечелим срещата. Можем да победим и двата тима. За България е по-добре, че Италия и Ейре завършиха наравно”, завърши Гошо Марков./БЛИЦ