Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков даде кратко интервю след победата над Раковски с 2:0 в контрола, и чистосърдечно призна, че не знае какъв футболист ще пристигне утре в отбора и дали е брат на камерунеца Артена.

„Вчера в Локомотив (София) пристигна камерунски футболист – Мартен Абена и по негово желание още днес взе участие едно полувреме в контролата. Утре сутринта в София трябва да пристигне още един камерунец, който е централен защитник. Говори се, че той е брат на вече пристигналия“, заяви Марков пред Гонг.

„Във вторник ще подпишем с Георги Христов. Румен Трифонов го няма, Тони Велков го в търсил по телефона, но той не му е отговорил. Не знам дали е в Черноморец и къде е. С тези футболисти вероятно селекцията ни ще приключи, а в понеделник има заключителна среща за стадион „Локомотив“. Засега сме заявили стадион „Славия“ за мача с Локо (Плодив) от първия кръг, но се надяваме, ако може да ни разрешат да домакинстваме на нашия стадион в „Надежда“, каза още директорът на Локомотив.

В понеделник Локомотив София ше изпробва конгоанския нападател Фабрис Диараба, който е играл във втора дивизия на Белгия и във френски аматьорски тим.