Скандал се е разиграл след края на интригуващия мач между Етър и Локомотив (София). Двубоят в Сливен завърши без победител - 2:2, а както е известно, двата тима се борят със зъби и нокти за оцеляването в "А" група. Източници на БЛИЦ от Града на стоте войводи разказаха за екшън след последния съдийски сигнал.

Изпълнителният директор на Локо (Сф) Георги Марков и нападателят на Етър Дормушали Саидходжа се нахвърлили един срещу друг. Муши отправил обидни реплики към бившия защитник, който обаче не му останал длъжен, двамата се сдърпали, но бързо били разтървани. Нападателят и Марков бяха заедно в тима от "Надежда" през 2011 година, като впоследствие Саидходжа съди клуба за няколко дължими заплати. Не е тайна, че бившият нападател на "Ботев" (Пловдив), ЦСКА и Литекс мрази бившия си шеф Николай Гигов, което не пропуснал да покаже и вчера.

"Саидходжа вкара много красив гол с глава и Етър поведе с 2:1, но направи впечатление начинът, по който той изрази радостта си. Веднага се затича към скамейката на Локомотив и започна на висок тон да сипе псувни по адрес на Николай Гигов. Цялата централна трибуна на стадион "Хаджи Димитър" чу обидните му реплики, от които най-много се вбеси Георги Марков", разказа пред БЛИЦ свидетел на случилото се.

След равенството 2:2 Етър има 16 точки и е на предпоследното 15-о място, а Локо (Сф) е със 17 в актива си.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ