Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков определи шансовете срещу ЦСКА като 50 на 50. В 15:30 часа "железничарите" излизат срещу "армейците" в първи 1/4-финал за Купата на България, който ще се играе в Своге и ще бъде предаван по БНТ 1.

"Очаквам да стане добър мач. Този първи двубой обаче няма да реши нищо. Развръзката ще е на реванша. Шансовете сега са 50 на 50. Важното е да не допуснем гол в първия мач, защото после е по-трудно", коментира шефът на "червено-черните" пред "Тема Спорт". За това дали дългата серия без успех над "армейците" ще тежи на играчите, той каза: "Все някога ще дойде ден да бием ЦСКА. Защо това да не е утре (б.а. - днес), футбол е, всичко е възможно. Преди нямахме дълго време победа над "Левски", но после ги бихме няколко пъти поред. Винаги си има първи път", добави Марков.

За треньорската рокада в ЦСКА той заяви: "Не е моя работа да се меся - Йешич или Радуканов. Така са преценили, така са направили. Ние си гледаме нашия отбор. Маркиньос е готов да започне мача, но решението го взема старши треньорът Емил Велев", завърши изпълнителният директор на Локо (Сф).