Капитанът на Литекс Георги Миланов не беше доволен след отпадането от “Левски” за Купата на България. Отборът от Ловеч победи с 2:1, но отпадна заради загубата с 0:1 в първия мач на “Георги Аспарухов”.

“Вкараха ни един гол, но второто ги смазахме. Както и първото. Много съм разочарован, защото се вижда, че сме по-добрият отбор. Играем с българи и това е пътят. Дано има повече отбори като нашия. Да обърнеш “Левски” със средна възраст 20 години...трябва да сме горди с това. Ще направим всичко до края на сезона да зарадваме треньорите и шефовете”, заяви Миланов.

“Резултатите показват, че вървим нагоре и явно г-н Стоичков съумява добре да ни мотивира, защото виждате, че сме всички на по 20 години. Какво да ни каже, горе главите и това е. Той сам ще реши дали да остане след края на сезона. В един момент започва да ми писва това, което се пише за мой трансфер - Русия, Германия, Франция и Испания. Такива предварителни работи, които се пише, гледам въобще да не ги чета”, завърши футболист №1 на България за 2012 година./БЛИЦ