Голмайсторът на Литекс Георги Минчев си пожела победа срещу Лудогорец. Ловчанлии срещат шампионите в следващия 26-и кръг на "А" група. Младокът влезе като резерва срещу Берое  в днешния мач (1:1) и отбеляза изравнителното попадение.

"Не сме доволни, защото не успяхме да победим. Тежък мач за нас, макар и с 10 човека трудно ни бе да преодолеем Берое. Важното е, че не загубихме този мач и целите си остават същите.

Благодарен съм на Асприля за асистенцията. Видях, че оставам срещу вратаря и вкарах. Не може да се оправдаваме само с младостта. Аз си пожелава да бием Лудогорец в следващия кръг", заяви Минчев.

Капитанът на Берое Георги Андонов пък изрази съжаление от резултата. "Честно, с оглед показаното на терена имахме по-чисти положения, но не отбелязахме, с човек по-малко останахме рано в мача, това ни натежа. Не ми се коментира съдийството, но по-скоро беше симулация.

С човек по-малко нямаше как да играем напред, на контраатака се получи доста добре играта, във всеки мач давам всичко от себе си. Чувствам се много щастлив в Стара Загора, щастлив съм, че се разписах. Искаме да се изкачим максимално високо в класирането на А група, играем мач за мач", коментира Андонов.


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015