Вратарят на Славия Георги Петков съобщи, че ще съди Тончи Кукоч за обида. По-рано днес, ексцентричният хърватски защитник разпространи писмо на сбогуване с ЦСКА, в което нарече "боклук" стража на "белите".

"Само вие му обръщате внимание на този клоун. Това, което е казал, не съм го чел. Обадиха ми се приятели да ми кажат какво са прочели. За това нещо си има авокати, ще го съдя, естествено... за обида", закани се Петков, който говори преди първата тренировка на Славия от лятната подготовка.

"Предполагам, че е казал това заради сдърпването ни след мача на "Армията", те точно тогава загубиха титлата. И да не бяха загубили тогава, сега ги няма", добави опитният вратар.

Бившият страж на "Левски" не пропусна да се заяде с ЦСКА. На въпрос дали Локомотив (София) и ЦСКА ще липсват на "А" група, Петков отговори: "Ще липсват само Локомотив. За ЦСКА не виждам какъв е проблемът. Те отдавна трябваше да играят с... айде, да не обиждам отборите от "А" окръжна група. Има си закони в тази държава и те трябва да се спазват."