Капитанът на Левски Георги Петков даде интервю, което бе публикувано на официалната програма за двубоя срещу Сливен от последния 30 кръг на “А” група. Ето част от изказването на вратаря, а цялото интервю феновете могат да прочетат на програмата по време на двубоя: 

- Георги, спадна ли напрежението в отбора, след като Левски вече е на трето място и почти си осигури участие в Лига Европа?
- В Левски никога не е спокойно. Въпросът е да изиграем последния мач, да вземем трите точки и да се класираме в Лига Европа, което ще бъде малка утеха за нас и за нашите привърженици. По принцип играем трудно срещу Сливен, но се надявам да осъзнаем важността на двубоя и без много бавене да го решим в своя полза. Гостите са доста корав отбор за нас, което се видя при гостуванията ни на техен терен.

- Очакваш ли Сливен да играе без напрежение, след като вече си осигури оставането в групата?
- Когато един отбор е спокоен, играта му върви по-леко и става по-опасен. Затова трябва да внимаваме.

- Изненадан ли си от тоталния срив на Локомотив (София)?
- След като се играе феърплей, всеки може да бие всеки. Не си ли концентриран и постоянен, можеш да сгрешиш навсякъде и да стъпваш накриво.

- Ако трябва с една дума да определиш сезона за Левски?
- Десет години съм на „Герена" и мога да кажа категорично, че това е един слаб сезон за нас. Всичко друго освен титлата е провал.../БЛИЦ