Националът Георги Русев коментира след равенството 2:2 със Сърбия, че от този мач трябва да започне да се гради, като той и съотборниците му няма от какво да се срамуват.

"Първо искам да поздравя и да благодаря на моите съотборници, на треньорския щаб, който в пореден лагер ми гласува доверие. Това е дебютното ми попадение и съм изключително горд. Радвам се, че успях да вкарам, защото в тези квалификации имах няколко пропъска пропуска това ми тежеше“, каза Русев след равенството в Лесковац.

"Смея да твърдя, че второто полувреме бе по-добро за нашия отбор. По-добре излизахме от пресата на сръбския отбор. Ако бяхме една идея по-спокойни, можеше да вкараме и трети гол“, добави играчът на ЦСКА 1948.

"От този мач трябва да градим напред и няма от какво да се срамуваме. Тези два мача трябва да ни дават самочувствие, но това не значи нищо, защото в крайна сметка не победихме", продължи той.

"Най-голямото самочувствие идва, когато играеш в Европа, а не в България. Истината е в големите европейски отбори, както е в сръбския национален тим. Виждате къде играят техните футболисти", каза още Георги Русев. 

Нашата група в квалификациите за Евро 2024