Капитанът на третодивизионния Места Георги Шишков за втори път бе определен за футболист №1 в Хаджидимово. 35-годишният бранител получи 43% от гласовете. Втори е нападателят Димитър Парасков с 35,8%, а трети остана дебютантът в допитването Костадин Ряхов (32%).

Шестото издание на класацията се проведе по нова схема, като вместо от феновете вотът бе образуван от играчите, треньорите и членовете на клубното ръководство. След разсекретяването на урната и отварянето на пликовете, което стана в присъствието на председателя на управителния съвет Илиян Синадинов и колегите му в УС Иван Милушев и Атанас Лазаров, се оказа, че наставникът Атанас Пецев единствен е познал точното подреждане на челната тройка, пише "Стума".

Друг интересен факт е, че победителят от 2005 г. Георги Шишков не е гласувал сам за себе си въпреки възможността да го направи. За най-перспективен състезател бе избран Кадри Дагър от юношите младша възраст на Места. Персонален приз за популяризиране на хаджидимовския футбол получи Евдокия Попадинова, която в момента облича екипа на благоевградския Спортика и националния девически тим. Връчването на наградите ще бъде на церемония в навечерието на Коледа.