Изпълнителният директор на Миньор (Перник) Георги Славчев не скри за интерес от страна на клуба към нападателя на Локомотив (Пловдив) Павле Делибашич. Според него обаче всичко се базира на предварителни разговори и още нищо не е уточнено.

Сръбският нападател има 9 гола до момента. Договорът му със "смърфовете" изтича това лято и той може да премине в друг отбор без трансферна сума. Преди дни БЛИЦ ви информира, че Делибашич е в полезрението и на Левски.

Георги Славчев каза, че след последния мач с Черно море (на 13 юни) ще има повече яснота около селекцията и това какви футболисти ще привлече Миньор за новия сезон. След срещата с "моряците" футболистите на тима от Перник ще получат малко повече от две седмици почивка, след което първите дни ще тренират на клубния стадион и от 1 юли заминават за две седмици на лагер в Банско, информира e-79.

Треньорът на "жълто-черните" Антон Велков вече е дал почивка на капитана Христо Господинов и няма да го използва в последния кръг срещу Черно море. /БЛИЦ