Треньорът на Левски Георги Тодоров дада пресконференция преди двубоя на "сините" срещу Лудогорец. Срещата в Разград е в събота от 18:00 часа, а наставникът смята, че домакините вече не са хегемон в България. Тодоров коментира и наследника си Петър Хубчев, който ще поеме кормилото на "Герена" от старта на лятната подготовка.

"Състоянието на играчите е добро. Има малко проблеми в някои играчи и ще се наложи да правим промени с оглед на това, че през седмицата станаха леки контузии и имаме хора с натрупани картони. Все пак е важно да изкараме до края на сезона. Ще видите утре какъв ще е състава. Проблем е когато основни играчи си изкарват глупави катони", започна Тодоров.

"Искам да честитя поста на Хубчев и да му пожелая успех от сърце. Приятели сме от много години. Информациите, които излязоха за раздяла с играчи може да им създаде известен дискомфорт. Новината се прие нормално и момчетата тренират много добре. Те трябва да покажат максимума, а аз да им създам тези суловия. И да може Хубчев да им види качествата. Такъв човек като Хубев е нужен на Левски", продължи наставникът на "сините".

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Излизаме за победа срещу Лудогорец. Ще има промяна в състава, но ще са две-три. Да се надяваме, че няма да има контузии и нови картони, защото само след три дни идва мач, който знаете какъв е за Левски", каза още Тодоров.

"Лудогорец дълги години беше хегемон в България, но за тяхно съжаление последната година не е така. Те си знаят причините, аз не иска да ги коментирам. Отдава се възможност да изиграем един добър мач и да гоним победата. 

Радвам се много за повиквателната на Станислав Иванов. Това е голям стимул и за него и за школата ни. Поздравявам Балъков за това решение. Дано Станислав оправдае доверието", завърши треньорът на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019