Звездата на “Левски” Гара Дембеле отиде на крака във Фрайбург за финални преговори за трансфера си. Немският клуб обаче в последния момент започнал да се цигани и преговорите зациклили. Двата клуба се бяха разбрали за 2,5 милиона евро, а “сините” да държат 5-10 процента от следващ трансфер на Гара. Шефовете на Фрайбург обаче изведнъж намалили сумата и предложили на Тодор Батков 2 милиона евро плюс по-голям процент на “Левски” при евентуална следваща продажба на голмайстора, пише "Меридиан мач".

Собственикът на родния гранд отказал и обявил, че цената на Дембеле е не по-малко от 2,5 милиона евро. Именно това разминаване от 500 хиляди евро бави трансфера на голаджията, но се очаква в следващите няколко дни двете страни да стигнат до компромисно решение. Самият нападател вече е уточнил личните си условия.

Звездата на Фрайбург Папис Сисе, който трябва да бъде продаден на Арсенал, също спъва сделката за Дембеле. Голмайсторът на “сините” ще бъде привлечен именно за заместник на Сисе, който до няколко дни се очаква да премине в Арсенал. Трансфер обаче все още няма и заради това шефовете на Фрайбург още мотаят Батков и “Левски”./БЛИЦ