Героят от САЩ`94 Даниел Боримиров поднови футболната си кариера на 41-годишна възраст. Легендата на "Левски" подсили Сливнишки герой, който заема първото място в Югозападната "В" група. Още тази събота Борето ще играе в предстоящото дерби срещу втория Витоша с Бойко Борисов в състава си. Тимът от Бистрица изоства със 7 точки от "героите" преди сблъсъка.

За последно Боримиров носеше екипа на "Левски", но преди 3 години прие предложението на Тодор Батков да замести освободения Наско Сираков като спортно-технически директор на клуба. През лятото на 2009-а обаче босът го освободи и сложи Георги Иванов-Гонзо на мястото му.

За мача с картотека ще бъде и главният мениджър на Сливнишки герой Венци Рангелов. Явно до това решение се е стигнало, след като се видя, че липсват опитни играчи в отборите, които могат успешно да противодействат срещу тарана на Витоша Бойко Борисов, информираха от третодивизионния клуб.

Напоследък премиерът се представя успешно по терените във "В" група, и когато е в игра винаги е заплаха за противниците. Засега все още не се знае дали Боримиров или Рангелов ще се заемат с опеката му. Най-вероятно с тази не лека задача ще се нагърби шефът на Сливнишки герой, които добре познава играта на Борисов. Двамата се познават от над 25 години и почти от толкова са ритали заедно и са печелили различни турнири като съотборници. /БЛИЦ