Ивайло Йорданов ще бъде обявен за помощник-треньор на младежкия ни национален отбор. Очаква се това да стане на следващото заседание на Изпълкома на БФС, което ще е в средата на декември. Тогава ще бъде избран и новият селекционер на тима до 21 години.

Според запознати това ще е бившият треньор на Витоша (Бистрица), Локомотив (Горна Оряховица), Берое и др. Александър Димитров. Той има опит като селекционер на юношеските ни формации до 17 и 19 години. Димитров вече е работил на два пъти с Йорданов именно при "железничарите" и при заралии. И на двете места освен негов асистент славният футболист на Спортинг (Лисабон) и герой от Мондиала в САЩ бе и спортен директор, припомня "Тема Спорт". 

Както е известно, договорът на Антони Здравков бе прекратен, за да може той да поеме Лудогорец. Първоначалната опция за поста му бе Ангел Стойков, който води България U19. Той обаче няма нужния ПРО-лиценз, за да води младежката формация, а такъв курс ще има чак през 2020 година. На 11 декември ще бъде теглен жребият за квалификациите за Евро 2021.