Ивайло Димитров вкара дубъл за победата на Славия над Локо (ГО) с 3:0 в плейоф от Първа лига. 

"Отборната игра е на първо място. Иначе просто така се случи, че аз отбелязах ситуациите. Заслугата за победата е изцяло на отбора, заяви нападателят.

-Класирането показа, че имало спад в играта ни. Когато има промяна в даден тим, винаги действа положително. Още не може да се каже как е повлияло, но явно е положително, щом бихме с 3:0. Това, с което Загорчич е допринесъл, остава в съблекалнята, не мога да разкрия такива неща. Определено се вижда някакъв вид положителна промяна, макар че определено има още какво да се желае.

Като цяло бяхме много мотивирани с оглед на лошите резултати, които имахме. Длъжни бяхме да зарадваме феновете. Все пак Славия не е отбор, който се бори за оставане в групата. искахме да покажем на хората, че не сме толкова слаби.

За мен всеки един гол е важен, няма значение срещу кого го вкарвам. Дава ми самочувствие и възможност да се настроя за следващия съперник още по-добре. Почти сигурно не бих казал, има още един мач. Дано в София също да победим. Няма значение срещу кого ще играем. Дали съм сигурен, че Славия няма да изпадне? След днешния мач съм сигурен на 99 процента."

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига