Бившият футболист на ЦСКА Серж Нюаджи разкри причините за силното си представяне при победата на Жалгирис с 2:1 над Лудогорец в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. 25-годишният нападател, роден в Того, вкара изравнителния гол за латвийския тим и подаде за победното попадение минути преди края на двубоя във Вилнюс.

„Имам вяра в качествата си и в тези на моите съотборници. Когато излязох на терена, знаех какво точно трябва да направя. Когато влизах в игра, треньорът ми каза, че сега настъпва моето време. Той сподели, че вярва в мен и трябва да покажа нещата, които правехме на тренировките. Неговата вяра ми помага“, заяви бившият играч на ЦСКА.

„Това е важна победа, но осъзнаваме, че сме свършили само половината работа. Надявам се, че след седмица ще направим добър мач в България и ще довършим започнатото. Не бива да губим концентрацията си“, допълни Нюаджи.

„Добър съм в ситуация един на един. След това върнах по-назад, където имаше наши играчи и те довършиха започнатото. Това го правим на тренировки и сега се радвам, че се получи във важен момент.“

„Знам, че ще ни бъде много, много по-тежко да играем в България. Въпреки това вярваме в силите си и ще успеем да постигнем желания резултата“, завърши нападателят на Жалгирис.

 ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА - ТУК 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма