Героят за Арда Преслав Боруков бе щастлив след двата си гола за обрата с 3:2 срещу Славия, след който тимът от Кърджали измести "белите" от седмото място във временното класиране и вече мечтая за участие в баража срещу Левски или ЦСКА 1948 за участие в Лигата на конференциите.

„Минахме през много тежки моменти през целия сезон. Много бяхме ощетявани и вече дойде моментът, късметът да е на наша страна. Абсолютно заслужена победа, абсолютна доминация над Славия, които само лежаха и бавеха играта. Щастлив съм, че шансът и спортната подготовка бяха на наша страна от доктора, през домакина и шофьора на автобуса – заслугата е на целият клуб“, заяви Боруков.

„Предстои ни още един финал до края и мога да сваля шапка на тези футболисти, защото за нас всеки мач е като финал и всеки оставя душата си на терена“, каза още той.

„Всички сме допринесли за тази победа, така стана, че аз бях на правилното място в правилния момент и късметът бе на моя страна. Силно се надявам Ботев Пловдив да не прави изненади, а да продължи да си налага юношите срещу нас. Хубаво е да имат футболисти от България и да се реализира националния ни отбор. Нека да се развиват хора от школите“, завърши Преслав Боруков.