Героят за Ботев (Враца) Юлиан Ненов говори след успеха с 3:2 над Етър, oставил врачани в Efbet Лига. Именно той блесна и в последния кръг от първенството, когато вкара хеттрик за успеха с 5:3 срещу Пирин (Благоевград), изпратил врачани на баража. Тази вечер Ненов отново отбеляза, откривайки резултата срещу "болярите". 

"Много работа и труд през целия сезон. Радвам се, че успяхме да зарадваме толкова много хора от Враца, които ни подкрепиха. Показахме, че сме по-добри. Може би прекаленo рано си помислихме, че сме спечелили мача при 3:0, но това е урок, че не трябва да се отпускаме. Победата е за цялото ми семейство и за малката ми дъщеричка“, коментира Ненов.

„Със сигурност ще работим по време на подготовката и ще направим по-добър сезон от този, който измина. Разбира се, че искам да остана. Капитан съм и го дължа на момчетата. Ако излезе оферта, която ме удовлетворява, ще отида, но не се знае. Засега оставам. В Италия любовта към футбола е голяма и треньорите ни я предадоха на нас“, добави още звездата на врачани, които са водени от италианския треньор Дженаро Иецо.