Реализиралият два гола за Етър срещу ЦСКА на „Българска Армия“ Даниел Младенов бе избран за най-добър играч в завършилия 2:2 мач от първия кръг на efbet Лига. След срещата той изрази надежда за победа във втория кръг при домакинството срещу бившия му клуб Левски.

„За първи път вкарвам на „Армията”. Чувството е прекрасно. Всеки мечтае да вкара тук 1-2 гола и отборът му да вземе нещо. Ако бяхме загубили, щеше да е жалко. Благодаря на отбора за борбата за тази точка. Всички ни бяха отписали, но ето – взехме първата си точка и дано продължим да печелим през тази година”, започна Даниел Младенов.

„Разбира се, че за мен няма такова щастие да вкараш два гола на „Армията”. Готино ми е, че вкарах два гола и взехме точка. Отборът показа характер. Нека не забравяме, че ни напуснаха 4-5 основни футболисти от нашия отбор. Взехме и добри играчи, но ще трябва време, за да се види стилът от техния футбол. Важното е, че с воля и характер взехме точки тук, тъй като малко отбори могат да го направят. Росен Кирилов си има нови изисквания. Работихме през подготвителния период за всичко, което иска той. Ясно е, че няма да стане от началото. Радваме се, всичко е окей, но ще има тежки моменти”, продължи нападателят.

„Не искам да летим в облаците. Миналата година постигнахме добри мачове и стигнахме до баражния мач. За малко не ни стигна да играем в Лига Европа, но тази година най-важното е да избегнем баражите за спасяване. Ще бъде празник за Велико Търново по време на мача с Левски. Със „сините” и с ЦСКА „Ивайло” е пълен. Дано да вземем три точки и да покажем на всички хора, че футболът е да се играе и има изненади”, завърши Младенов.