Героят за Литекс при победата с 4:2 срещу Лудогорец Бьорн Маарс Йонсен отличи представянето на съотборниците си. Той реализира хеттрик, въпреки пропуските през първата част и в предишните двубои.

"За мен беше важно да запазим спокойствието, да се забавляваме и да се борим. Това е футбол, играе се 90 минути. Исках да се реванширам за пропуските си през първата част и се реванширах след нея", доволен е Йонсен.

"Психологически ми тежеше само на мен, че пропускам. Съотборниците ми не ми пречеха в това естество, напротив. Нямах напрежение от тях, само от мен си идваше това. Отборът днес ми помогна, за да вкарам. Страхил ми помогна по страхотен начин да вкарам, всички бяха такива. Головете просто изискват време", продължи нападателят на Литекс пред Диема Спорт.

"Не искам да се натискам да вкарвам, дузпите за мен не са толкова важни. Пауло Регула дойде и ми каза, че ще вкара, затова му дадох топката. Явно това беше съдбата, защото после вкарах три гола", каза нападателят.

"За мен е голямо предизвикателство, знаех, че това ни е целта. Не трябваше да играем така, както в началото, ако искаме да играем в Лига Европа. Трябва да печелим, за да се класираме. Сега ни предстои мач с ЦСКА, в който трябва да покажем, че заслужаваме мястото си там", добави Йонсен.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015