Героят за Миньор (Перник) във вчерашния мач с "Левски" Милен Василев сподели, че преди началото на двубоя са му се присмивали, като е твърдял, че ще вкара гол. Така и стана и "жълто-черните" постигнаха историческа победа с 1:0 на "Герена" - нещо, което не бяха правили от 27 години.

Както вече стана ясно, след шокиращата загуба треньорът на "сините" Николай Костов напусна поста си.

"Преди мача казвах на Николай Христозов и Борислав Стойчев, че ще вкарам гол на "Левски", а те ми се присмиваха и не ми вярваха. След мача обаче не само аз бях щастлив и се радвах страшно много, а и те", заяви Милен Василев.

"Мислех, че "Левски" ще е шампион, но след нашата победа вчера вече нямам представа какво ще се случи. Първенството е много интересно", продължи халфът на Миньор, който е родом от Ботевград.

"Не мога да разбера на какво се дължи слабото ни представяне в някои мачове. В други пък играем силно. Трябва да затвърдим доброто представяне от вчерашния двубой и да играем винаги за победа", каза още Василев.

"Нормално е след след такава победа да празнуваме. Посетихме едно заведение в Перник всички заедно. На стадиона пък ни чакаха наши фенове. Много съм щастлив и радостен от постигнатата победа на "Герена", каза още Милен Василев.