Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев, който отбеляза победното попадение за "червените" в 90-ата минута срещу Черноморец в Бургас, каза след двубоя, че е имало скованост и напрежение от желанието "армейците" да вземат трите точки на всяка цена.

"За нас най-важна е победата. Спечелихме много труден мач. С цената на всичко стигнахме до успеха и можем да бъдем щастливи. Благодаря на Господ, че в последната секунда отбелязахме. Всеки един от нас има какво даде на ЦСКА. Задачата на всеки един от нас е да дава максимума на терена, а това кой вкарва не е толкова важно. Важното е, че резултатът е 2:1", каза капитанът.

"Не искам да давам оценка на отбора, но по мое мнение ЦСКА може да играе по-добре. Благодаря на публиката от цялото си сърце за пореден път. Чувстваме огромната им подкрепа. Искам със сърце, игра и резултати да им се отблагодарим", каза Илиев, който бе попитан за следващия мач на тима срещу Славия. "Очаквам един сериозен мач. Гледах Славия няколко минути срещу "Левски" и ми направиха добро впечатление. Милен ги е научил да играят добър футбол, но ние трябва да заложим на своята игра. Имаме респект и уважение към съперника, но дотук, те не са повече от нас. Ако покажем играта си, можем да победим", допълни Валентин Илиев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ