Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази недоволството си от съдията Румен Георгиев (Разград) след равенството 1:1 на неговия тим като гост на „Бенковски“ (Бяла).
 
„Съперникът вкара след центриране от фаул и меле в 8-ата минута и до края не мина центъра. Виктор Митев изравни след почивката, уцелихме греда и изпуснахме няколко положения. На практика съдия на терена нямаше. Той свиреше това, което му казваха домакините. Позволи им също да лежат и симулират, имах чувство, че докато някой от техните се превива и охка, ще мине половин час да го лекуваме“, заяви Иванов пред petel.bg.
 
„Казаха му, че жив няма да си тръгне, ако вкараме втори гол. Такъв можеше да падне в 85-ата минута, когато не бе свирена нарисувана дузпа за нас за фаул срещу Васко Тачев. Реферът лапна свирката и очаквах само звуков сигнал. Рекох си: „Този май се престраши.“ В крайна сметка обаче бялата точка не бе посочена“, допълни Геша.
 
„Те му замахваха и му искаха обяснение за отсъжданията, но санкции за тях нямаше. Когато обаче нашият Станислав Желязков-Лъва го попита какъв фаул е свирил, получи веднага жълт картон. На Виктор Митев пък му влязоха жестоко с два крака отзад, но картон отново не последва. За първи път си позволявам да се изкажа остро срещу рефер, но не е нормално той да ограбва труда ни и да е мишка на терена“, заяви още треньорът на Черноморец (Балчик).