Бившият футболист на Спартак (Варна) и "Левски" Георги Иванов-Геша празнува рожден ден днес. Треньорът, който в момента е без отбор, навършва 47 години. На празника Геша разказа, че е получил специално обаждане, което много го е трогнало. Фенове на "Левски" му позвънили, за да му честитя и да му кажат, че го очакват утре на юбилея на Националния стадион "Васил Левски", за да бъде един от многото бивши футболисти и треньори на "сините", които ще бъдат наградени.

"Още не мога да повярвам. Жестът на феновете на "Левски" много ме трогна. Обаждането им ме направи много щастлив. Това бе и най-хубавият подарък, който можех да получа за рождения си ден. Феновете са ми приготвили награда по случай 100-годишнината на "синия" клуб. Много съм поласкан, но жалко, че няма да мога да присъствам на юбилея, тъй като в момента съм в чужбина", заяви Геша пред БЛИЦ.

"Трогнат съм от факта, че не съм забравен, и че все още имам своето място в историята на "Левски". Няма да забравя никога годините, прекарани в този клуб. Не бях от най-добрите футболисти на "Левски", но всеки път оставях сърцето си на терена и за това привържениците тогава ме харесваха", върна лентата назад Георги Иванов.

Тъй като няма да може да присъства на юбилея утре, за да си получи наградата, призът от феновете ще му вземе неговият приятел, съотборник в "Левски" и кръстник - Даниел Боримиров.

"Разбрал съм се с Борето. След това той ще ми даде наградата", добави Георги Иванов-Геша, който беше част от един от най-силните отбори в историята на "Левски". Той е двукратен шампион със синята фланелка и носител на Купата на България.