Бившият футболист на "Левски" Георги Иванов-Геша заяви пред БЛИЦ, че няма по-голям срам от загубата с 1:3 от ЦСКА, която все още не може да преживее. Треньорът на Доростол вижда розово бъдеще за любимия си клуб само при положение, че на "Герена" се завърне Наско Сираков.

"Гонзо не става за шеф! Сериозно се изложи. А и само го вижте какво направи - събра в "Левски" само приятели и съученици. Всичките тези пловдивски сладури са гости на "Герена". "Левски" е софийски клуб, а не от Пловдив", заяви Геша.

"Ясен Петров беше известно време извън футбола. Почти никой не го знаеше къде е. Аз ще припомня – беше бояджия на строителен обект в Германия и риташе в пета дивизия. И сега да искаме от него чудеса в "Левски", няма как да стане. Сираков трябва да бъде върнат на "Герена". Тогава нещата ще се оправят. Даниел Боримиров също трябва да бъде в "Левски", продължи Георги Иванов, който бе част от състава на "сините" в периода 1993-96 г.

"От българските треньори в момента достоен да бъде начело на "Левски" е само Илиан Илиев, друг просто няма", добави Геша.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ