Очакванията Георги Иванов да стане помощник на Емил Велев в Локомотив (Пловдив) не се сбъднаха. БЛИЦ разбра, че Геша няма да асистира на Кокала на "Лаута", тъй като предпочитал да продължи да бъде старши треньор, какъвто е от 2003 година. Велев много държал Иванов да влезе в щаба му, но в крайна сметка варненецът приел друго предизвикателство.

Геша бил в напреднали преговори с отбор от "Б" група, който се очаква много скоро да оглави. Славният футболист на "Левски" от 90-те години отдавна е доказал, че обича сам да си блъска главата и да се справя с трудностите, каквито несъмнено имаше в предишните си клубове, на които заставаше начело. В треньорската си кариера до момента Геша е водил Беласица (Петрич), Доростол (Силистра),  Девня, Спартак (Варна), Волов (Шумен), Несебър и отново Доростол.

Сега Георги Иванов е решил да се захване с ново предизвикателство, а целта му е да се докаже и като наставник.

"Предпочетох да стана старши треньор, започвам от нулата. Колкото ми е по-трудно, толкова ми е по-хубаво. Миналата година влязох в Топ 10 на треньорите с Доростол, но никой не обърна внимание. Ако го повторя с друг отбор, вече няма да е случайно", коментира Геша пред БЛИЦ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ