Футболната легенда Божидар Искренов-Гибона е успял да скрие от медиите новата си приятелка цели 3 години. Жената, заради която славният футболист на "Левски" лети на крилете на любовта, е украинката Елена Милчева, която е служителка в Общинска администрация – София. Симпатичната блондинка е попаднала в столицата ни след брак с българин.

Изгората на Гибона изглежда начетена и интелигентна жена, с доста приятна визия. Преди няколко дни двамата се появили на концерт в сградата на радиото, на който дамата на Искренов изпъкна с безупречен стил.

"Много симпатична и възпитана жена. Личи си, че е улегнала и не хвърчи из облаците. А и с Гибона си подхождат като двойка. Разбират се само с поглед", коментират хайперсони, присъствали на концерта.

Елена и Искренов дълго пазели в тайна връзката си по нейно желание, пише още hotarena. Синът й е 18-годишният вратар на Локомотив (София) Вато Милчев. Най-вероятно точно по футболна линия майка му и легендарният стрелец на "Левски" са се оплели един друг в любовна връзка.

Дъщерята на новата жена до Искренов също не е неизвестна. Тя се казва Марина Милчева и е арт директор и стилист в мъжко списание.

Гиби Искренов има един брак зад гърба си - с бившата стюардеса Алина. Имат две деца - момче и момиче. Засега легендата и Елена нямали планове да се бракуват.