Треньорът на Локомотив (София) Стефан Генов заяви пред TV7, че силно се надява футболистите му да са си извадили нужните поуки от разговора, който е бил проведен между тях, треньорското ръководство на "железничарите" и президента на клуба Николай Гигов. "Железничарите" загубиха с 0:5 от ЦСКА, което вбесило боса на тима и той чел тежко конско на играчите.

Наставникът обаче не пожела да сподели дали на на играчите са били наложени глоби за тежкото поражение. Ето какво заяви Генов преди утрешното домакинство на тима му срещу Локомотив (Пловдив).

„Наистина предстоят в рамките на 10-12 дни доста тежки мачове. Отборът се готви много сериозно. Мотивирани сме още в утрешния мач срещу пловдивския Локомотив да вземем три точки, които ще бъдат много ценни за нас. В отбраната имаме затруднения – Александър Бранеков няма да вземе участие, Марко Ранджелович не се е върнал от Сърбия, има проблеми с визата си.

Генов коментира и тежката загуба с 0:5 от ЦСКА. „Поговорихме си доста, надявам се футболистите да са си извадили добри поуки от срещата с треньорското ръководство и с президента на клуба г-н Николай Гигов, а също и добре да са проумели това, което им се каза. А това, което се каза, си остава в клуба”.