Собственикът на Локо (Сф) Николай Гигов ще седне отново в ложата на стадион “Локомотив” за реванша срещу “Левски” от полуфиналите в турнира за Купата на България. „Сините” спечелиха с 3:1 първата среща на „Георги Аспарухов”, а ответният мач е утре от 15:30 часа.

Гигов не ходеше по чуждите стадиони, където домакинстваше отборът му досега, а заради бизнес дела в чужбина пропусна и завръщането в “Надежда” срещу “Ботев” (Пд) (1:2) в събота. Клубният президент обаче е информирал подчинените си, че ще ги гледа в реванша срещу “Левски”.

Билетите за мача ще струват по 5 лева и ще се продават свободно, като “Левски” ще получи толкова, колкото поиска. За мача с “Ботев” (Пд) феновете на „канарчетата” плащаха двойно повече - 10 лева. На стадиона ще бъдат отворени сектор “А” за 6000 души и т.нар. клетка за гости в сектор “В” с 2000 места.

Домакините няма да спират “сини” фенове да сядат и в сектор “А” от страната на сектор “В”, ако се държат цивилизовано. Тези места ще бъдат отцепени и специално охранявани.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ