Футболист беше върнат в Локомотив (София) по нареждане на собственика на клуба Николай Гигов, разбра БЛИЦ. Играчът беше обявен за ненужен от треньора Емил Велев, но в крайна сметка Кокала ще трябва да разчита на услугите му. Става въпрос за опитния защитник Йордан Върбанов. Дузи има договор за още 2 години с "железничарите".

Върбанов и още двама от ненужните на Емил Велев днес са провели среща с Гигов. Босът успокоил 32-годишния защитник, че остава в "Надежда", тъй като винаги е бил отдаден на "железничарите" и трябва да приключи състезателната си кариера в Локомотив. В същото време пък договорите на Васил Велев и Младен Стоев са били разтрогнати и двамата преминават в други отбори. БЛИЦ вече ви съобщи, че Велев подсилва "Ботев" (Враца), докато към Стоев също има интерес от няколко клуба.

Преди с тях "железничарите" се разделиха още с Георги Христов, Юлиян Петков и Емил Михайлов.

Източниците ни споделиха също така, че Емил Велев е възнамерявал да гони и Кристиян Добрев. Гигов обаче бил твърдо против махането на капитана, който в момента дори вече е играещ помощник-треньор в Локомотив (София).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ