Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов отново обмисля да се оттегли от клуба. Бизнесменът е решил повече да не хвърля пари на вятъра. Представ­янето на „червено-черните" в последните години е повече от трагично и вложените средства отиват на вятъра. Дори се стигна дотам, че Локо два сезона подред се бори да не изпадне.

Според феновете глав­ният виновник е Николай Гигов. Въпреки всичко собственикът продължаваше да осигурява средства за издръжката. Преди старта на новото първенство Николай Гигов е отчаян от всичко, което се случва с Локо. Отношението на играчите към клуба е по­дигравателно, пари­те от телевизията са под въпрос, а феновете недоволстват за слабата селекция. Чашата на търпението е преляла и Гигов е готов да каже край, пише "Меридиан Мач".

В случай че босът си промени решението, бюджетът ще бъде сериоз­но редуциран.

За капак звездата на Локо, бразилският халф на Том, си тръгна от „На­дежда". Полузащитникът замина за Азербайджан и ще играе в местен тим от новия сезон. Френският нападател Йоан Ласиман пък се махна, защото не могат да му извадят виза. Без договор е и Румен Трифонов, който е един от най-стабилните играчи на Локо (Сф).

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка