ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Собственикът на Локо (Сф) Николай Гигов ще се опита да върне в "Надежда" Мартин Камбуров. Това обаче ще стане само ако от ЦСКА освободят нападателя.

32-годишният Камбуров премина при "червените" през зимата, но треньорът Милен Радуканов често го оставяше на резервната скамейка. В същото време той е един от най-добре платените играчи в отбора и това е причината “армейците” да се замислят за раздяла с него.

Източници на БЛИЦ разкриха, че вече е имало предварителен разговор между Гигов и Камбуров, като двамата са обсъдили възможността той да заиграе отново в “Надежда”. Бизнесменът му е предложил 150 000 лева годишно, а Камбуров е дал принципното си съгласие с уговорката, че ще се опита още веднъж да си намери отбор в чужбина.

Както е известно, той игра две години и половина за китайския Далиен и сега ще пробва да си уреди нов трансфер в азиатската страна.

Желанието на Николай Гигов пък е отбора му да се бори за топ 4 през новия сезон, след като през изминалия шампионат едва се спаси от изпадане. За целта бизнесменът е развързал кесията, а треньорът Емил Велев има за задача да събере добри и опитни футболисти. Сред трансферните цели са още бившият играч на “Левски” Тодор Христов, Михаил Венков и Джереми Родригес от ЦСКА и Даниел Георгиев от Черно море.