Слуховете, че президентът на Локомотив (София) Николай Гигов скоро ще се обзаведе със зет, се оказват просто слухове. Щерката на бизнесмена - Ели, няма ни най-малки планове да поведе сватбеното си хоро.

По-рано днес вестник "168 часа" писа, че журналистката от БНТ1, се е впрегнала в подготовка за сватбата си с топергена Петко Димитров. С покани за събитието щели да са 1000 ВИП-персони, а Гигов и Петко щели да си поделят разходите.

Бившият съсобственик на "Син Сити", а сега бос на най-новия столичен клуб "Найт Флайт", и дъщерята на "железничарския" президент, са двойка от година и половина.

"Много се смях, като прочетох как съм се отправила към олтара. Ей, хора, няма такова нещо. С Петко дори не сме повдигали на въпрос дали да се женим или не. Нито сега, нито в някакъв бъдещ момент", обясни пред cup.bg Ели Гигова.

Между дъщерята на оръжейния бос и Петко припламнаха искри, след като тя се раздели с френското си гадже Филип. Чужденецът хлътна по Ели, когато тя все още учеше в Париж. После обаче Филип прие покана за работа в банка във Вашингтон и разстоянието се отрази пагубно на любовта им. /БЛИЦ