ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов е решил да махне Емил Велев и дори вече избира измежду вариантите за негов заместник. Както е известно, вчера "железничарите" паднаха с 1:2 от новака Любимец, а феновете на клуба отдавна призовават за треньорска смяна. Самият Велев така и не подава оставка, въпреки исканията на запалянковците, но БЛИЦ разбра, че Гигов вече е решил да предприеме действие.

Още утре или най-късно във вторник се очаква Велев и Локомотив (София) да се разделят. Фаворит за поста му е Стефан Генов. Чечо вече води Черно море и Локомотив (Пловдив), а това лято за кратко беше помощник заедно с Петко Петков на Христо Стоичков в ЦСКА. В крайна сметка обаче Камата не остана на "Армията" и Генов е без работа.

БЛИЦ разбра също така, че на Гигов е предложен отлично познатият в "Надежда" Стефан Грозданов, както и Неделчо Матушев. Последният, който също като Стефан Генов е бил начело на пловдивския Локомотив, беше на работа в Карпати (Лвов). При украинците Матушев беше помощник на Николай Костов, а сега е готов да застане начело на Локо (Сф).
 
Вчера Гигов пътува до Любимец, за да гледа на живо мача на своите, но отново беше разочарован и си тръгна ядосан. След 3-ия кръг Локо (Сф) има едва 1 точка в актива си.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ