Футболистите на Видима-Раковски продължават да не получават пари, въпреки че в петък постигнаха изненадваща победа с 1:0 над Локомотив (София) насред "Надежда". БЛИЦ разбра, че на играчите изобщо не са били обещавани премии преди двубоя.

"Всички вече разбраха, че играем за чест и слава. Във Видима няма пари. Не сме получавали заплати от няколко месеца, за премии изобщо не става дума. Най-важното е да трупаме точки и да останем в "А" група", коментираха от севлиевския тим, който е на 14-ото място във временното класиране с 13 точки.

Играчи на Видима-Раковски споделиха още, че посвещават победата и гола срещу Локо (Сф) на своя съотборник Самет Ашимов. В същия ден, в който момчетата на Костадин Ангелов надделяха в "Надежда", на бранителя се е родил син. След попадението на Димитър Наков на стадион "Локомотив", футболистите на тима от Севлиево с характерни жестове показаха, че са съпричастни с радостта на таткото. Малкият наследник носи името Райън. Ашимов изигра пълни 90 минути в мача и помогна за първата победа на отбора в първенството извън Севлиево този сезон.

Настроението във Видима е приповдигнато след успеха над Локо (Сф). Във вторник селекцията на Лаптопа приема Миньор (Перник) в мач от отложения 16-и кръг.