Шампионът на Румъния ЧФР Клуж иска футболист на Лудогорец. Лидерът и през този сезон проявява сериозен интерес към полузащитника на разградчани Мей Махлангу, твърди "Тема Спорт". Националът на ЮАР подсили "орлите" малко след началото на сезона. Той има до момента само 4 мача за първия тим и 3 за дубъла на Лудогорец. Вкара и един гол при победата над Ботев (Пловдив) с 3:2 в Първа лига в Коматево.

Засега обаче Махлангу по-често е резерва или остава извън групата. Треньорът Антони Здравков залага на капитана Светослав Дяков, Густаво Кампаняро, Яцек Горалски и Лукас Саша. През пролетта в игра се очаква да се завърне още един вътрешен халф - Анисе Абел, който дълго време лекуваше контузия.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Така преотстъпването на южноафриканеца на ЧФР Клуж изглежда напълно възможно. Отделно, румънският шампионат е позната територия за Махлангу, тъй като той дойде в Лудогорец от Динамо (Букурещ). Той бе привлечен заедно с бразилския нападател Брандао, който засега също не може да се пребори с конкуренцията на Клаудиу Кешерю и Якуб Швиерчок и рита главно за дубъла.

Очаква се в първите дни на януари да има повече яснота около бъдещето на национала на ЮАР. Лудогорец се събира за първа тренировка на 8 януари в София. Някои от бразилските играчи са получили малко по-дълга почивка.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019