ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на DJ Теди Джорджо и Влади Въргала за крайния резултат от мача! 

Берое и Левски се срещат в мач от 15-ия кръг на Еfbet Лига тази вечер. Мачът в Стара Загора е от 19:00 часа и ще бъде ръководен от съдията Васил Минчев.

Двата отбора спечелиха срещите си от предишния кръг, когато беройци победиха с 2:1 като гост лидера тогава Локомотив (Пловдив). Левски пък измъкна 1:0 от Черно море, който вчера изскочи на първото място след 2:1 срещу Пирин (Благоевград). Към момента Берое е на 11-ото място със 17 точки, а "сините" са четвърти с 26. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Мачът под Аязмото наподобява повече битка между Аржентина и Бразилия, отколкото спор между българи. В Берое почти не разчитат на наши играчи, а основното ядро е от сънародници на Лионел Меси начело с вратаря Родриго Ачинели. Треньорът Хосе Луис Ачиари също е аржентинец. 

В Левски пък на мода са бразилците. Асът Уелтън обаче ще липсва днес, а и в следващите мачове. Както вече стана ясно, звездата на "сините" е с травма в глезена. Аут от сметките на Николай Костов е и Джавад Ел Джемили, който получи травма в последната тренировка на тима преди отпътуването за Стара Загора.

Maчът тази вечер ще бъде по-специален за Вини Трибуле. Голмайсторът на Берое все по-упорито е спряган за ново попълнение на Левски от зимата. 24-годишният камерунец има 5 гола до момента този сезон в Efbet Лига. Договорът на Трибуле с Берое е до края на първенството. За да го привлекат, "сините" ще трябва да платят трансферна сума, но тя в никакъв случай няма да бъде голяма. 

През миналия сезон двата тима се срещнаха на два пъти в рамките на шампионата - Левски записа две победи с по 1:0.

Вероятни състави:

БЕРОЕ: Родриго Aчинели, Густаво Каскардо, Франко Рамос Минго, Лучано Скуадроне, Жорди Говеа, Сегундо Пачаме, Франциско Политано, Енцо Ойос, Тиаго Сейхас, Леандро Годой, Вини Трибуле 

ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Жереми Петрис, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Цунами, Дарлан, Роналдо, Асен Митков, Андриан Краев, Асими Фадига, Рикардиньо

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!