Ръководството на Септември (Симитли) взе решение да глоби нападателя Цветан Николов за изцепките му след края на срещата с Малеш (Микрево), спечелена с 1:0 след попадението на Георги Самокишев в 84-ата минута. Както е известно, младият нападател си свали гащите след края на мача, оставайки по слипове пред агитката от Микрево.

Това доведе до светкавичната реакция на ръководството на Септември, от където съобщиха, че нападателят ще бъде глобен по вътрешен правилник. Цветан Николов игра преди това 2 години и за Малеш и не издържа на обидите през целия двубой, от страна на агитката от Микрево.

В същото време кметът на Симитли Апостол Апостолов съобщи пред е-79, че ръководството на отбора е очаквало пауза в шампионата, за да привлече още няколко нови футболисти. Въпреки, че всички отбори в този ешалон се срещнаха веднъж помежду си, БФС не направи такава пауза. Така, че ръководството на Септември няма как на този етап да привлече нови футболисти.

За отбора идната събота предстои гостуване на лидера Ботев (Враца). Апостолов обяви, че се надява футболистите на Септември да продължат да играят добър футбол. /БЛИЦ