Треньорът на Славия Асен Букарев изрази задоволството си от представянето на новите попълнения в контролата срещу „Ботев” Враца (2:2). В същото време младият специалист заяви, че бранителят Галин Иванов ще бъде глобен, след като влезе в конфликт с фенове на отбора на полувремето.

„Полезна проверка преди началото на шампионата. Използвахме доста състезатели и затова се загуби синхрон и резултата няма как да е положителен. Изравняването бе закономерно. Доволен съм от новите попълнения, персонални оценки няма да давам. Чакани ни много работа. Опитваме се да направим микс от опитни и нови играчи. Трудно е в един отбор 11 човека на терена да мислят по един начин, да играе със стил. Резултатът не е задоволителен. За пореден път казвам, че не ме е страх да залагам на млади играчи. Те обаче трябва да се налагат постепенно, но с помощта на опитните и по-възрастни, тези момчетата трябва да израстват. Ние като футболен клуб ще бъдем коректни към тях“, сподели Букарев.

„Това, което стана е много неприятно и аз ще взема мерки. Галин Иванов ще бъде санкциониран за това. Но ми се иска да вярвам, че от тук насетне феновете ще подкрепят играчите за това, което правят на терена, а не извън него. Има етичен и морален кодекс в този живот и той трябва да се спазва. Галин Иванов е бил винаги коректен към клуба и е изпълнявал това, което се е искало от него на 100%. От там нататък, всеки един играч на Славия заслужава уважение. Без да взимам страна в този спор, с който съм запознат в детайли, изразявам съжалението си и се надявам занапред отборът на Славия и всички негови привърженици, не фенове, привърженици да сме едно цяло“, коментира младият специалист ситуацията с Галин Иванов.