В Етър продължават колизиите, предизвикани от неубедителната игра в „Левски” (Левски) в мача, завършил 1:1. След като бе освободен защитникът Тодор Стоев и играчите бяха предупредени от ръководството, днес стана ясно, че още един играч се разделя с „виолетовите“, пише „Велико Търново Спорт”. Новопривлеченият халф Милен Василев, който игра преди време в "Левски" (София), също е освободен от клуба. Фланговият футболист пристигна при "виолетовите" пред две седмици.

„Направихме частична грешка в „Левски” и логично се наложиха персонални мерки. Първо бе освободен Тодор Стоев, а после – и халфът Милен Василев. Трябва да има хора амбициозни, да излезем от тази трудна ситуация“, заяви старши треньорът Георги Василев.

Новината потвърди и президентът на клуба Александър Нанков. Разборът на последния мач е бил доста горещ и са се казали много неща за представянето и отношението към задълженията.

На Етър предстои отново труден мач, този път срещу свищовския Академик. Срещата е в неделя от 17:00 ч. отново на стадион „Христо Ботев“ в Дебелец.

„Не е приятна вест, че ще играем отново в Дебелец. Може и да е последен мач, но срещата с „Академик“ не е никак за подценяване и дано връщането после на „Ивайло“ не е след дъжд качулка… Тренираме, стягаме се за мача, трябва да излезем от тази ситуация и да спечелим“, добави Георги Василев.