Треньорът на Етър Георги Василев коментира победата над Созопол с 3:1 в мач от Втора лига. След успеха тимът воден от Георги Василев оглави класирането и спря изключителна серия на морския тим. Созопол не бе допускал гол за първенство от 28 август тази година в продължение на 770 минути.

"Созопол игра точно, както очаквахме, но имахме щастието в последната минута на първата част да стигнем до гол. Това промени мача, играта вече не бе затворена както преди почивката. Съперникът вече действаше по-агресивно и по-открито, а това ни даде много повече шансове. На почивката казах на играчите да бъдат по-концентрирани, да не допускат изравняване, което за съжаление стана, но ние успяхме да използваме пространствата, които се получиха в защитата на гостите. Доволен съм от резултата, от старанието, не мога да направя забележка на никой от футболистите. Всички бяха на много високо ниво по отношение на мотивацията в този мач", заяви Гочето.

Президентът на "виолетовите" Александър Нанков поздрави подопечните си. "Радвам се за футболистите.  Не съм се съмнявал в старанието им, защото ние имаме най-добрите играчи и се радвам за тях. Този мач показа, че те трябва да си повярват още повече и да си спечелят другите срещи. Тази победа беше за тях и съм много щастлив. Да, победата беше възлова, но възловите мачове си ги правим ние, когато подаряваме точки на другите отбори. Пак казвам, ние имаме най-добрия отбор в групата", каза Нанков.

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА - ТУК