Бившият треньор на “Левски” Георги Василев смята, че “сините” изпитват сериозни трудности в нападение. Той призова феновете да дадат време на Илиан Илиев да наложи своя стил на работа.

“Левски” изпитва големи проблеми в атака. В предни позиции има някакво запушване, което обаче не е от вчера или от днес. Реши ли си проблемите в атака, отборът ще бъде по-пълноценен. Карвальо може да го направи, ако му се даде малко време. Той е типичен консуматор на голови положения. Трябва да има търпение към него, защото за самия него е предизвикателство да се върне в “Левски“, каза Георги Василев в интервю за “Тема спорт”.

“Илиан идва в удобен момент за “Левски”. Тази възможност, която му се предоставя – сам да прави селекция, е отлично решение. Лошото е, че има малко време до началото на важните мачове. Както и в другия гранд – ЦСКА, всичко е в зависимост от резултата. Вярвам, че с привличането на тези играчи Илиев си е направил добре сметката какво цели, но сега е много важно да спечели предстоящия мач, за да му е по-спокойно след това. Голяма заблуда е, че за два месеца подготовка може да има генерална промяна. Различното засега са единствено изпълнителите, които внасят нови неща. Не може да се иска от Илиев да прави чудеса за толкова кратко време. Той тепърва ще развива вижданията си за отбора и е добре, че футболистите се стараят да изпълнят изискванията му. Илиан взе играчи на точните позиции. С този потенциал “Левски” не може да играе отново второстепенна роля в шампионата. Треньорът при всички положения си е поставил висока цел. Тук стигаме до доверието, което му е дадено, да привлече хората, които иска. Така че нещата в игрови облик трябва да се подобрят и да се постигнат успехите, които публиката на “Левски жадува вече няколко години“, завърши Гочето./БЛИЦ