Треньорът на Черноморец Георги Василев даде кратък брифинг преди началото на последната тренировка на отбора преди мача за Купата със Славия. Двубоят е утре от 18:00 часа в Бургас.

“Сигурен съм, че в този важен мач футболната общественост на града ще застане зад нас и ще ни подкрепи. Всъщност никога не съм имал съмнения в това. Очаквам утре доста публика на стадиона. Ще бъда щастлив да постигнем победа с добра игра и пред пълни трибуни”, заяви опитният специалист.

Василев изтъкна, че е дошъл момента отборът да покаже ново лице и с раздаване и игра на предела на възможностите си да постигне така очакваната от всички победа. „Мачът със Славия е като всеки друг, но поради турнирния си характер изисква по-различен подход. Радостното е, че футболистите разбират отлично отговорността, пред себе си и смятам, че са готови да се раздадат докрай. Дано в този мач и спортния шанс бъде на наша страна”, продължи треньорът.

Той трябва да намери заместник на наказания за един мач Орлин Старокин на левия фланг на защитата. Всички останали футболисти са здрави и на разположение на своя треньор.