Треньорът на Черноморец Георги Василев отново нападна съдиите. “Акулите” бяха отстранени от Славия на 1/4-финал за купата на България. “Белите” спечелиха с 9:7 след дузпи (3:3 в редовното време и 4:4 след продължения).

“Сигурно на зрителите е било интересно да гледат този двубой. На нас обаче ни струваше много. Втори мач вече съм в Черноморец. Защо тези хора, съдиите, не ни дават отговорността, а се превръщат в главни действащи лица. Тези хора те дразнят и се подиграват. Ето го, страничният съдия спи при гола на Божов, той си мисли, че двубоят е свършил. В миналия мач грешка, днес също грешка, вече стават много”, коментира Георги Василев попадението на Божов от Славия за 3:3 в добавеното време на редовните 90 минути. С този гол нападателят на “белите” докара двубоя до продължения.

“Славия не е случаен отбор. Винаги могат да те догонят в резултата. Не се заблуждавам, а и хората не искам да заблуждавам, че ще има някакви промени. Трябва да подхождаме с ред и организация, а и трябва да признаем, че имаме много бели петна и дефекти. Свалям шапка на Георги Андонов. Момчето изигра отличен мач, въпреки че получи болка в крака още при отсъдената за нас дузпа в 1-ата минута”, завърши Гочето./БЛИЦ