Станислав Манолев, който вкара попадението за националния отбор в Копенхаген при ремито 1:1 с Дания в световна квалификация от група В, се спря пред камерите на БНТ.

“Доволни сме. Трябва да се гордеем с тази точка. Дания е един от фаворитите в групата и конкурент за второто място. Можеха и те да победят, и ние да победим, справедливо си разделихме по една точка. Мислим за мача с Италия вече, всичко друго е в историята. Ключът за успеха се крие в силното ръководство и добрия колектив. Спазваме тактическите указания и мисля, че затова се получават добри резултати, заяви звездата на Фулъм. - Съжалявам, че нямам игрова практика. Не видях добре ситуацията с отсъдената дузпа за Дания. Аз бях отзад, не видях нищо. Момчетата казаха, че е играл с ръка, но след като съдиите не са видели...”

“1:1 е много добър резултат, все пак техните футболисти играят само в грандове. Малко стъписано влязохме в този мач, но е радващо, че взехме и точка. През второто полувреме имахме няколко добри контраатаки и можехме да отбележим още голове, така че нямаше да е незаслужено да спечелим. Така се разви мачът. Те играха по-силно през първото, през второто си показахме зъбите и можехме да победим, добави още Манолев. - Естествено, че шансовете ни се увеличиха, но все пак имаме много трудни мачове, да не забравяме. Имаме шансове, ще се борим докрай.”