Голмайсторът на Левски Станислав Костов вкара и двата гола за успеха срещу Славия с 2:0 на „Георги Аспарухов“ в най-старото столично дерби и се изравни с най-добрия реализатор на Лудогорец Клаудио Кешеру на върха в голмайсторската листа на Първа лига. И двамата имат по 8 попадения и 2 повече от голмайстора на ЦСКА Мауридес, а нападателят на „сините“ и даде сериозна заявка за националния тим, предлагайки се на селекционера Петър Хубчев.

“Нормално е да съм щастлив, тъй като победихме. Ключовият момент беше, че вкарахме два гола. Победата не беше лесна, тъй като Славия е добър отбор. Играем мач за мач. При първия гол ми подадоха топката и успях да я промуша през вратаря“, коментира Костов, който бе избран за най-добър играч в мача.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Винаги съм готов за националния отбор. Всеки един футболист иска да играе за България. Старая се да играя добре във всеки мач. Г-н Хубчев ако ме повика, съм на разположение. Настроени сме за победа в предстоящия мач с Лудогорец. Надявам се да изиграем силен двубой и да се поздравим с победа”, добави нападателят на “сините”.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019