ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон получи наградата си за най-добър футболист на 20 кръг на efbet Лигата. Той даде изявление пред медиите в пресклуб „България“, където говори и за предстоящото дерби с ЦСКА 1948. Хаитянският национал сподели, че в отбора настройката е като за всеки друг важен мач, но феновете искат „армейците“ да убият играещия в Бистрица съперник.

"Много съм щастлив, че съм тук и, че спечелих тази награда. Надявам се целият отбор да спечелим още награди като. Дано вземем по-добрата награда с ЦСКА – титлата. Това е моята мечта. Надявам се серията ми от голове да продължи възможно по-дълго. Някои път головете идват, друг път - не. Ще дам максимума до края на сезона да вкарам възможно най-много голове за ЦСКА. Не ми е основната цел да стана голмайстор на първенството.  Предпочитам шампионската титла", заяви Назон.

„Нивото в българския шампионат е добро, което ме изненада. Чух в началото, че има само три-четири силни отбора, но разбрах, че има още много добри отбори. Трудно първенство е. Лудогорец, Левски, другото ЦСКА, Ботев (Пловдив), определено има много добри отбори", допълни нападателят.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Най-силният ни аргумент за спечелването на титлата е колективът. Това е най-доброто ни оръжие – отборният дух. Нямам отговор на въпроса защо не победихме Локомотив (Пловдив). Борихме се, дадохме всичко от себе си, но има такива мачове. Можеш да отправиш 100 удара, но ако не ти е денят, не вкарваш. Важното е, че не загубихме. В битката за титлата е най-важното, че не загубихме три точки и направихме равен“, призна 28-годишният нападател.

„Треньорът вярва в отбора. Когато не играем добре или се отклоним от указанията, е много строг. Винаги е честен с нас. Беше по-различно, когато го нямаше на пейката срещу Локомотив (Пловдив). Присъствието му ми дава много енергия. Когато не е на пейката, се чувства“, сподели Назон.

„Нашите нагласи за мача с ЦСКА 1948 са същите, като за другите дербита. Може би има малко повече напрежение от обикновено, защото феновете искат да ги убием. Шоуто, което направиха на миналия мач, беше невероятно. Никога не съм виждал подобно нещо по време на мач. Показах го и на моите приятели“, заяви таранът на "армейците".

„Искам да спечеля всичко в България – да играя квалификации за Европа, за Шампионска лига, да спечелим Купата на България, титлата. В този момент играем да станем шампиони. Честа е да нося фланелката на националния отбор. Трябва да отида след новата повиквателна. Ще бъде трудно заради часовата разлика. Следващата година имаме много мачове. Подготвяме се и за квалификациите за Световното първенство“, завърши Дюкенс Назон.